Ψηφιακός Ορθοπαντογράφος (Πανοραμικές Οδόντων/Κεφαλομετρικές)

Ο Όμιλος Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε και λειτουργεί νέο σύστημα ψηφιακού ορθοπαντογράφου υπερσύγχρονης τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα στην απεικόνιση των εξετάσεων, μειωμένο χρόνο του εξεταζόμενου αλλά και μειωμένη δόση ακτινοβολίας.

Με τον καινούργιο μας ψηφιακό ορθοπαντογράφο CS8100 2D τελευταίας γενιάς, του Αμερικανικού Οίκου Carestream Dental, λαμβάνονται αξιόπιστες, υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες με την μικρότερη δυνατή ακτινοβόληση του προσώπου που εξετάζεται, ιδανική σε παιδιατρικά προγράμματα.

Η υψηλής συχνότητας γεννήτρια εξασφαλίζει την συνεχή και ομαλή ακτινοβολία κατά την διάρκεια της εξέτασης, δίνοντας την μέγιστη ποιότητα στη ψηφιακή απεικόνιση με την αποκλειστική καινοτόμο λειτουργία 2D.

Οι εικόνες μετατρέπονται σε tracings και εντοπίζονται ανατομικές δομές, επιτυγχάνοντας ταχύτερα αποτελέσματα και καλύπτοντας τις πιο κοινές ανάγκες ανάλυσης, όπως RICKETTS, MCNAMARA, STEINER, TWEED, που εξυπηρετούν οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς. 

Εξοπλισμένος με την λειτουργία one shot technology σε ελάχιστο χρόνο, ο ψηφιακός ορθοπαντογράφος CS8100 2D περιορίζει τα λάθη από τυχόν κίνηση του ασθενούς και ελαχιστοποιεί την επαναληψιμότητα, μειώνοντας τον χρόνο εξέτασης από ορισμένα λεπτά πλέον σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η ειδική σχεδίαση του head support για τις πανοραμικές δοντιών εξασφαλίζει την μέγιστη ακριβή τοποθέτηση του εξεταζόμενου, ενώ η ευκολία στην τοποθέτηση face to face διευκολύνει τις εξετάσεις ακόμη και σε ασθενείς με αυξημένες δυσκολίες ή ιδιαίτερες ανάγκες.

 

Η ψηφιακή πανοραμική δοντιών και αντίστοιχη κεφαλομετρική ακτινογραφία, είναι εξετάσεις διαθέσιμες στα παρακάτω διαγνωστικά κέντρα στην Αττική: στη Βάρη, στην Κηφισιά και στην Καλλιθέα καθώς και στην υπόλοιπη επικράτεια: Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ηράκλειο Κρήτης, Σπάρτη* και Καβάλα*.

*Λειτουργεί ψηφιοποιημένος ορθοπαντογράφος

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs