Ανώδυνη Αιμοληψία

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια του Ομίλου Affidea, θέλοντας να προσφέρουν στους εξεταζόμενους ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, πρωτοπορούν για ακόμη μια φορά και παρουσιάζουν κατά αποκλειστικότητα την ανώδυνη αιμοληψία, με λιγότερα τσιμπήματα από βελόνες, για όλους τους ασθενείς, μικρούς και μεγάλους

Ξεχάστε τον περιττό πόνο και το άγχος - Κερδίστε χρόνο
Με τη βοήθεια καινοτόμου συσκευής που εντοπίζει τις φλέβες και προβάλλει στην επιφάνεια του δέρματος την εικόνα της θέσης τους σε πραγματικό χρόνο, ανιχνεύονται και οι πλέον δύσκολες στην εμφάνιση λεπτές φλέβες, επιτυγχάνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς να ταλαιπωρείται ο εξεταζόμενος.

 

Βελτιώστε τη ζωή σας
Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία, σωματότυπο και δερματική απόχρωση για να χαρτογραφήσει το φλεβικό πλέγμα. Έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο σε φλεβοκεντήσεις παίδων και νεογνών, σε ασθενείς υπό χημειοθεραπεία, καθώς και σε ασθενείς με βαρύ σωματότυπο.

Επιπλέον, για άτομα που παρουσιάζουν ζαλάδες ή λιποθυμικές τάσεις, προσφέρεται ιατρικό κρεβάτι, ώστε η αιμοληψία να πραγματοποιηθεί σε κατάκλιση, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλειά τους. Την αιμοληψία αναλαμβάνουν εξειδικευμένα και έμπειρα μέλη της ομάδας των Εργαστηρίων της Affidea.


 

 

PANTEBOY
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs