Η Affidea, πιστή στη δέσμευσή της για αξιοπιστία και εγκυρότητα στη διάγνωση, διαθέτοντας ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, συνεχίζει να επενδύει δυναμικά, ενδυναμώνοντας το Ιατρικό Κρήτης με τον τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικό τομογράφο της GE. Ο SIGNA Voyager εξοικονομεί χρόνο εξέτασης, ενώ παρέχει καλύτερη απεικόνιση, μεγαλύτερη άνεση και ελεύθερη κίνηση στον εξεταζόμενο.

Ο νέος μαγνητικός τομογράφος της Affidea προσφέρει τα μοναδικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ολοκληρωμένης ψηφιακής απεικόνισης - Total Digital Imaging (TDI) - παρέχοντας εικόνες υψηλότερης ακρίβειας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα μαγνητικής τομογραφίας. Εκτός από την επαναστατική τεχνολογία που παρέχει σε μια σάρωση τα αποτελέσματα πολλαπλών σαρώσεων με συμβατικές τεχνικές, ο νέος μαγνητικός τομογράφος της Affidea προσφέρει τεχνολογίες που αυξάνουν την ταχύτητα και απλοποιούν την απεικόνιση.

Οι τεχνικές Turbo LAVA/LAVA Flex επιτρέπουν ταχύτερη απεικόνιση του σώματος και έως 47% μικρότερες κρατήσεις αναπνοής, έτσι ώστε κάθε σάρωση να πραγματοποιείται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη φορά. Η τεχνολογία DISCO (Differential Sub-sampling with Cartesian Ordering) κάνει την αναβαθμισμένη απεικονιστική διαδικασία του μαγνητικού τομογράφου τόσο απλή, επιτρέποντας ταυτόχρονα απεικόνιση υψηλής χωρικής και χρονικής ανάλυσης του ήπατος, του μαστού και του προστάτη, προσφέροντας τρισδιάστατο όγκο σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η αποκλειστική τεχνολογία SilentScan μειώνει δραματικά τον θόρυβο κατά τη σάρωση από το επίπεδο των 91dB στο επίπεδο των 3dB πλέον του περιβαλλοντικού θορύβου στο δωμάτιο σάρωσης. Συμπεριλαμβάνει το Silent Neuro Package με Diffusion Weighted Imaging (DWI), επιτρέποντας μία εντελώς αθόρυβη νευρολογική εξέταση. Επιπρόσθετα, το χαμηλού ύψους τραπέζι Comfort plus και ο σχεδιασμός με άνοιγμα 70cm επιτρέπουν στους εξεταζόμενους να αναπαύονται άνετα, απολαμβάνοντας την εύκολη πρόσβαση και μία άνετη εμπειρία σάρωσης. Οι εξεταζόμενοι μπορούν να αναπνέουν ελεύθερα χάρη στη νέα τεχνολογία, ώστε να επιτυγχάνονται συνολικές εξετάσεις σώματος χωρίς κράτημα της αναπνοής.