Με δύο νέα Διαγνωστικά Κέντρα συνεχίζεται η επέκταση του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη.    
Πιο συγκεκριμένα, η  Affidea Δάφνης πρόκειται να μετεγκατασταθεί σε νέο υπερσύγχρονο χώρο με νέα τμήματα, προκειμένου να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες υγείας σε όλους τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις  για μικρά παιδιά και ενήλικες.
Οι εργασίες για το νέο πολυδύναμο Κέντρο της Affidea στη Δάφνη (Λ. Βουλιαγμένης 226) θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαρτίου, και θα περιλαμβάνουν όλο το εύρος των Απεικονιστικών και των εξετάσεων Βιοπαθολογίας, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση.
Η Affidea Ευρωιατρική επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 190), με το 7ο ιδιόκτητο Κέντρο στην Αττική και το 17ο συνολικά στην Ελλάδα.  Το νέο Κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει εντός του Απριλίου και το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών, παρέχοντας όλο το φάσμα τόσο των απεικονιστικών όσο και βιοπαθολογικών εξετάσεων, από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και με χρήση ιατρικού εξοπλισμού με τεχνολογία αιχμής.
Η στρατηγική του Ομίλου για  τα επόμενα χρόνια περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα.