Στην Affidea θεωρούμε ότι τα brands που ξεχωρίζουν στην εποχή μας, είναι εκείνα που καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών και επιπλέον να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους, προσφέροντας ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στις αξίες τους. Σε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης, υλοποιούμε πρακτικές που δημιουργούν αξία όχι μόνο για τους ασθενείς μας, αλλά τελικά και για τον ίδιο τον όμιλο. Για την επίτευξη της αμοιβαίας ωφέλειας, στοχεύουμε, μέσω της ιδανικής εξυπηρέτησης, στην καρδιά και στο μυαλό του εξεταζόμενου. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου αναμονής και ψυχαγωγίας για τους μικρούς εξεταζόμενους ή ασθενείς στο διαγνωστικό εργαστήριο της Affidea στο Περιστέρι.

Σε έναν φιλόξενο, χαρούμενο και δημιουργικό χώρο, τα παιδιά ζωγραφίζουν και διασκεδάζουν, αναμένοντας να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Με την παλέτα στο χέρι και διάφορα υλικά ξεκινάει ένα δημιουργικό ταξίδι στην σπουδαία τέχνη της ζωγραφικής, εξασκώντας τη φαντασία και την ευρηματικότητά τους και παράλληλα χαλαρώνοντας λίγο πριν τη διάγνωση. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν μέχρι να ξεκινήσει ο ιατρικός έλεγχος, οι γονείς μπορούν να απασχοληθούν, περιμένοντας τα παιδιά τους. Ακόμη και οι κηδεμόνες που προσέρχονται στο διαγνωστικό κέντρο για κάποιο πρόβλημα υγείας, νιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους θα βρίσκονται στον ειδικό χώρο που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της Affidea, ώστε να απασχολούνται ευχάριστα και εποικοδομητικά όση ώρα εκείνοι διενεργούν τις απαιτούμενες για την υγεία εξετάσεις τους.

«Η έμπνευσή μας για τη δημιουργία αυτού του χώρου πηγάζει από την αγάπη μας για τα παιδιά. Οι οικογένειες τους εμπιστεύονται την Affidea κι εμείς θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη με κάθε τρόπο. Η ασφάλεια των εξεταζόμενων μας, μικρών και μεγάλων, αποτελεί για εμάς πρώτιστο μέλημα και το αποδεικνύουμε έμπρακτα και καθημερινά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για όλους, με υπευθυνότητα και σεβασμό» σχολίασε η Διοικητική Διευθύντρια της Affidea Περιστερίου, κα Βασιλική Κουμαριώτη.