Oι εξειδικευμένοι και έμπειροι δερματολόγοι της Affidea αναλαμβάνουν με τις πλέον διαδεδομένες παγκοσμίως μεθόδους ιατρικής αισθητικής να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας! Είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία με εξατομικευμένη προσέγγιση σύμφωνα με τις ανάγκες τόνωσης και ανάπλασης της επιδερμίδας σας, επιτυγχάνοντας την άμεση βελτίωση και αποκατάστασή της. Στο σύγχρονο ιατρικό κέντρο της Affidea στο Ηράκλειο της Κρήτης, εξοπλισμένο με την τελευταία “λέξη” της τεχνολογίας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, οι οποίες όχι μόνον είναι εντελώς ακίνδυνες, αλλά εγγυώνται άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Αποκαλύψτε την…κρυμμένη ομορφιά σας!

Νήματα

H τεχνική προσώπου με Νήματα Ανάρτησης είναι μία τεχνική εντελώς ακίνδυνη χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς επιπλοκές με άμεσα αποτελέσματα. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα συνέχισης ανανέωσης προσώπου με εφαρμογή οποιασδήποτε άλλης τεχνικής π.χ. botox, filers (υαλουρονικό οξύ).

Υαλουρονικό οξύ

Πολλά υποσχόμενη τεχνική η οποία είναι εντελώς φυσική για το δέρμα. Η τεχνική αυτή βασίζεται στη χορήγηση του πολυσακχαρίτη που λέγεται υαλουρονικό οξύ το οποίο ο οργανισμός διαθέτει ήδη σε πολύ μεγάλες ποσότητες.

Με την άμεση χορήγηση αυτού του πολυσακχαρίτη επιτυγχάνεται η κάλυψη κενών στο δέρμα, αλλά και ανόρθωση τμημάτων προσώπου. Μια τεχνική που έχει γίνει το επίτευγμα της ιατρικής λόγω της φυσικότητας και του άμεσου αποτελέσματος που διαθέτει.

Μη επεμβατική αναζωογόνηση επιδερμίδας

Η “Non ablative laser genesis Skin Therapy” είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που σβήνει τις ορατές λεπτές ευρυαγγείες, τη διάχυτη ερυθρότητα και τα σημάδια της φωτογήρανσης με αποτέλεσμα μια λαμπερή, υγιή και νεανικότερη επιδερμίδα. Επίσης, επιτυγχάνεται η σύσφιξη των αντιαισθητικών διευρυμένων πόρων της επιδερμίδας και η σημαντική απάλυνση των ουλών (ακμή). Με την πρόκληση ήπιας θερμότητας στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, μέσω της επιλεκτικής απορρόφησης των πολύ λεπτών ανατομικών δομών, όπως το δίκτυο των επιπολής τριχοειδών, διασφαλίζεται με αθροιστικό αποτέλεσμα η διέγερση παραγωγής κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, η όψη νεανικότερη και το δέρμα πιο υγιές και λαμπερό.

Δείτε το σχετικό video εδώ: 

 

Κρύσταλλοι Κορουνδίου (ανώδυνος βαθύς καθαρισμός)

Πρόκειται για μία τεχνική που φέρνει στα πρόσωπα εμφανή ανανέωση με έναν τρόπο εντελώς ανώδυνο. Στην ουσία κάνει μια δερμοαπόξυση η οποία οδηγεί στην ανανέωση του προσώπου, προσδίδοντάς του λάμψη, φωτεινότητα και απαλότητα. Ένας καθαρισμός προσώπου που κάθε γυναίκα αξίζει να δοκιμάσει!

Μετρώντας αντίστροφα τον χρόνο!

Μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία έχει ως στόχο την κολαγονογένεση με την προσθήκη απαραίτητων ουσιών στο μεσόδερμα. Δύο από τις ανώδυνες τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι η Μεσοθεραπεία με Πλάσμα και η Μεσοθεραπεία με Υπερήχους. Κάθε ακίνδυνος τρόπος καθαρισμού προσώπου, πάντοτε με την συμβουλή του ιατρού δερματολόγου, καθορίζει την ανανέωση της επιδερμίδας.

Botox (Μπότοξ)

Μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές που βασίζονται στη χορήγηση μιας πρωτεΐνης. Kλινικές έρευνες έχουν δείξει ότι η τεχνική του Botox είναι ό, τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η πλαστική χειρουργική για την εξαφάνιση των ρυτίδων και όχι μόνο.

Αποτρίχωση - Laser

Η αποτρίχωση με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Laser Altus Vantage Cutera 1064nm Nd ήρθε για να δώσει μόνιμη λύση. Διότι είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης με μόνιμα αποτελέσματα σε σύγκριση με όλες τις άλλες τεχνικές αποτρίχωσης, που μπορεί να είναι εύκολες και γρήγορες, αλλά χρειάζονται συνεχή επανάληψη χωρίς τέλος. Αφαιρεί μόνιμα το 96% της ανεπιθύμητης σωματικής τριχοφυΐας και εφαρμόζεται από ειδικό δερματολόγο που διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία.

Δείτε το σχετικό video εδώ: 

Laser για τις ευρυαγγείες

Οι ευρυαγγείες αποτελούν ένα από τα πλέον συνηθισμένα αισθητικά προβλήματα. Πρόκειται για επιφανειακά διευρυμένα τριχοειδή αγγεία που διακρίνονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας χάρη στο έντονα κόκκινο ή γαλάζιο χρώμα τους και εντοπίζονται συνήθως στο πρόσωπο και στα κάτω άκρα. Με την χρήση laser αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι χρόνιες αισθητικά, αλλά και λειτουργικές διαταραχές που μπορεί να οδηγήσουν οι ευρυαγγείες. Η μέθοδος αυτή είναι από τις πιο αποτελεσματικές που δίνουν μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Δείτε το σχετικό video εδώ: 

Αξίζει να τα δοκιμάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες, αλλά και τις προσφορές μας μπορείτε να απευθύνεστε στους δερματολόγους μας εντελώς δωρεάν! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Πλατεία Ελευθερίας 45

712 01 Ηράκλειο Κρήτης

Τ: 2810 342 500

F: 2810 342 381

E-mail: heraklion@affidea.com

affidea.gr