ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ AFFIDEA ΜΕ ΤΕΑ ΕΑΠΑΕ

Νέα συνεργασία με τον Όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική εγκαινιάζει το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης - Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΑ ΕΑΠΑΕ), κατόπιν πρωτοβουλίας των εκπροσώπων της ΟΑΣΕ.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, η ΟΑΣΕ σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους του ομίλου Affidea Ευρωιατρική, εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ταμείου (ασφαλισμένους, προστατευόμενα μέλη, συνταξιούχους) πλήθος διαγνωστικών αλλά και εξειδικευμένων εξετάσεων σε ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη γεωγραφική διασπορά των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου AFFIDEA – ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ & EUROMEDICA (Αττική – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Χανιά – Καβάλα – Καλαμάτα και σε άλλες περιοχές), γιατί με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται για την συντριπτική πλειοψηφία των μελών η πλήρης εξυπηρέτηση τους.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΤΕΑ ΕΑΠΑΕ, «Η συνεργασία αυτή είναι η συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η ομοσπονδία και το Επικουρικό Ταμείο, μετά την συνεργασία με ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, για την όσο το δυνατόν πληρέστερη  και αξιοπρεπή κάλυψη των αναγκών των μελών σε θέματα υγείας που τόσο πολύ έχουν υποβαθμιστεί και απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, αναφερόμενος στη συμφωνία, δήλωσε «Η συνεργασία μας με το Ταμείο στόχο έχει να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ομίλου Affidea. Οι κορυφαίοι ιατροί συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ο ιατρικός εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής που διαθέτουμε καθώς και οι υπερσύγχρονες μονάδες υγείας είναι πλέον στην υπηρεσία και των ασφαλισμένων του ΤΕΑ ΕΠΑΕ».