Με το μήνυμα «Αγαπήστε το στήθος σας, αγαπήστε τη ζωή σας» ο Όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική επισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, παρέχει:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 25€.
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 40€.

Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον γυναικείο πληθυσμό σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η πρόληψη στην αντιμετώπιση της νόσου αυτής.

Η πιθανότητα προσβολής από τη νόσο κατά τη διάρκεια της ζωής της Ελληνίδας υπολογίζεται σε 1 στις 10 γυναίκες. Για τον λόγο αυτό η απόφαση της γυναίκας να αρχίσει να υποβάλλεται σε προληπτικό έλεγχο των μαστών της, αποτελεί μια σημαντική στιγμή στη ζωή της. Ο έλεγχος αυτός είναι το σημαντικότερο όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Σήμερα, ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται σε ποσοστό 100% εάν διαγνωσθεί έγκαιρα. Συνεπώς η καλύτερη θεραπεία είναι η έγκαιρη διάγνωση. Αυτή επιτυγχάνεται με τον προληπτικό έλεγχο στις γυναίκες που δεν έχουν κανένα σύμπτωμα ή ενόχληση από τους μαστούς τους.