Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απονομή του πρώτου βραβείου "Π. Β. Δημακάκος" στην καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση που εκπονήθηκε από τους ιατρούς της Affidea Ψυχικού Δρ. Γιώργο Χαραλαμπόπουλο και Δρ. Νίκο Λιάση, και τον Διευθυντή Αγγειοχειρουργικής Κλινικής 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών Δρ. Βασίλη Τζιλαλή, κατά τη διάρκεια του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αγγειολογίας, Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, που πραγματοποιήθηκε στις 14 - 16 Μαρτίου στην Αθήνα.

 

Η ανακοίνωση που κατέκτησε το πρώτο βραβείο φέρει τον τίτλο "Οικογενείς όγκοι καρωτιδικού σωματίου: Προσυμπτωτικός έλεγχος με έγχρωμο doppler υπερηχογράφημα και χειρουργική αντιμετώπιση: Παρουσίαση σειράς περιπτώσεων".

Οι ιατροί της Affidea Ελλάδος είχαν ενεργό συμμετοχή στο Συνέδριο. Ο Δρ. Νίκος Λιάσης, ως Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας και Επιστημονικός Διευθυντής της Affidea Ψυχικού,  μίλησε προσκεκλημένος στο Συνέδριο με θέμα "Υπερηχογραφικά κριτήρια επικινδυνότητας της αθηρωματικής πλάκας. Ποια είναι η κλινική τους αξία και οι προοπτικές τους”.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε κλινικό φροντιστήριο (workshop) με εκπαιδευτές τους Ν. Λιάση & Γ. Χαραλαμπόπουλο με θέμα  “Έγχρωμο Doppler καρωτίδων/διακράνιο Doppler”.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των ιατρών μας για τη διάκριση αυτή!