Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου υγείας για όλους, μικρούς και μεγάλους, σε ειδική, μειωμένη τιμή για το ξεκίνημα της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, του γυμναστηρίου και των αθλητικών δραστηριοτήτων εν γένει, προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea. Μετά την περίοδο των διακοπών και στην έναρξη της νέας διδακτικής, και όχι μόνο, περιόδου ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας προκειμένου να ξεκινήσουμε κάθε μας δραστηριότητα με δύναμη και αισιοδοξία.

Οι εξετάσεις του βασικού πακέτου περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάς και κλινική εξέταση από καρδιολόγο στην προνομιακή τιμή των 40€. Συμπεριλαμβανομένου του οφθαλμολογικού ελέγχου το πακέτο προσφέρεται στην τελική τιμή των 50€. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό, ενώ χορηγείται βεβαίωση αθλητικής ικανότητας.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και τις 31 Οκτωβρίου στο διαγνωστικό εργαστήριο της Affidea που τους εξυπηρετεί σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει με αξιοπιστία, εμπειρία και ασφάλεια ολοκληρωμένες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για όλους.