Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανδρών στις 19 Νοεμβρίου, ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea επισημαίνει την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και παρέχει ειδικό πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για όλους τους άνδρες.

Ο πλήρης έλεγχος ανδρών προσφέρεται σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και αφορά σε αιματολογικό, καρδιολογικό και ακτινολογικό έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει

  • Γενική αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, ALT, AST, γ-GT, Ουρικό οξύ, Γενική ούρων, PSA
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα και
  • Ακτινογραφία θώρακα F

 

Δεν απαιτείται παραπεμπτικό και συγκεκριμένη προετοιμασία για τις παραπάνω εξετάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Η Affidea, πάντα πιστή στο όραμα και στις αξίες της, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις προσφορές στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Η Ημέρα του Άνδρα αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους του άνδρα, υπενθυμίζοντας την συνεισφορά του στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών. Χρόνια πολλά σε όλους τους άνδρες!