Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πλήρεις ανακαινίσεις στα πολυδύναμα Κέντρου του Ομίλου Affidea Eυρωιατρική στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Χανιά αντίστοιχα.

Affidea Ιατρικό Κρήτης

Η ανακαίνιση ενός από τα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα της πόλης του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το Κέντρο Affidea Ιατρικό Κρήτης είναι έτοιμο να υποδεχτεί στους ανακαινισμένους χώρους του όλους τους ασθενείς που πλέον μπορούν να κάνουν όλες τις διαγνωστικές τους εξετάσεις σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο και εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον. Η παράδοση του Ιατρικού Κρήτης συνεχίζεται μέσα από τις αξίες τις Affidea που βάζουν τον ασθενή στην πρώτη γραμμή με την υπογραφή της μοναδικής φροντίδας της οικογένειας Affidea.

Η Διευθύντρια της Αffidea Ιατρικό Κρήτης κα. Κατεχάκη δήλωσε: «Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση του Κέντρου μας, καθώς πρωταρχικός στόχος μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο αλλά και φιλόξενο περιβάλλον. Ήδη έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια για τον νέο χώρο και χαιρόμαστε πολύ που κάνουμε πλέον την διαδικασία των εξετάσεων πιο ευχάριστη για τους συμπολίτες μας»

Affidea Ιατρικό Χανίων
Η Αffidea Χανίων ολοκλήρωσε την πολυαναμενόμενη ανακαίνιση του κέντρου το οποίο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στο ανανεωμένο περιβάλλον του όλους τους ασθενείς του νομού Χανίων και δυτικής Κρήτης. Στόχος της Affidea είναι η δημιουργία ενός φωτεινού και ζεστού χώρου που θα αποτελεί σημείο αναφοράς στις διαγνωστικές εξετάσεις. Η νέα επίπλωση αλλά και η γενικότερη εικόνα του ανανεωμένου κέντρου έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινωνίας των Χανίων και όλοι οι γιατροί και το προσωπικό έχουν ήδη αρχίσει να υποδέχονται τους εξεταζόμενους σε ένα καινούριο, φωτεινό και φιλόξενο χώρο. Η ανακαίνιση σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή για το Ιατρικό Χανίων καθώς σκοπός της είναι να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που γίνονται οι διαγνωστικές εξετάσεις.

Η νέα φιλοσοφία  εκφράζει το σήμα και τις αξίες της Affidea σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Στόχος της Affidea Ευρωιατρικής είναι να δημιουργηθεί σε κάθε Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου πανελλαδικά ένα μοναδικό περιβάλλον με τη σφραγίδα της Affidea, ώστε να συμβαδίζει με τον πρωταρχικό σκοπό, να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους εξεταζόμενους, οι οποίοι να ξεχωρίζουν αμέσως οτι βρίσκονται σε μια μονάδα υγείας της Affidea όπου και αν βρεθούν