Σε πλήρη συμμόρφωση με τις σχεδιαστικές κατευθύνσεις της εταιρείας, το διαγνωστικό κέντρο της Affidea στο Περιστέρι έχει μεταμορφωθεί σε έναν μοναδικό, σύγχρονο χώρο, ο οποίος διευκολύνει την εξέταση και πορεία των ασθενών, ενώ βελτιώνει συνολικά την εμπειρία τους σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Στις κομψές και μοντέρνες εγκαταστάσεις του φιλοξενεί μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας και αναδεικνύει τη νέα του αισθητική και ατμόσφαιρα. Νέες κλινικές εφαρμογές που αξιοποιούν ιατρική τεχνολογία αιχμής δίνουν στην Affidea τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλού επιπέδου διαγνωστικές υπηρεσίες καρδιαγγειακής απεικόνισης καθώς και απεικόνισης μαστού. Ο επανασχεδιασμός του πολυϊατρείου σαφώς διευκόλυνε και την ενσωμάτωση εξοπλισμού τελευταίας γενιάς, αφού εγκαταστάθηκαν αξονικός τομογράφος 128 τομών, υπερηχοτομογράφος υψηλών προδιαγραφών και προηγμένος εξοπλισμός για ψηφιακή μαστογραφία με εξειδικευμένο σύστημα ορθής διαχείρισης της ακτινοβολίας.

Η εμπειρία των ασθενών υπήρξε μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους που λήφθηκαν υπόψη κατά τον επανασχεδιασμό. Η Διοικητική Διευθύντρια κα Βασιλική Κουμαριώτη ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πανευτυχείς με το τελικό αποτέλεσμα και πολύ περήφανοι για το διαγνωστικό μας κέντρο στο Περιστέρι. Η ανακαίνιση έκανε εξαιρετική εντύπωση στο προσωπικό που εργάζεται εδώ με μεγάλο ενθουσιασμό και οι ασθενείς είχαν την αίσθηση πως είναι φωτεινότερο και πιο άνετο, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται συνολικά η εμπειρία τους. Λάβαμε πολλά θετικά σχόλια!»