Θα’ ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη…για το πρόσωπό σας!

Επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας της Affidea στο Ηράκλειο Κρήτης και απολαύστε μία ολοκληρωμένη εφαρμογή  μεσοθεραπείας με πλάσμα και κρυστάλλους κορουνδίου σε τιμή έκπληξη!

Η μεσοθεραπεία έχει ως στόχο την κολαγονογένεση με την προσθήκη απαραίτητων ουσιών στο μεσόδερμα. Κάθε ακίνδυνος τρόπος καθαρισμού προσώπου, πάντοτε με τη συμβουλή του ειδικού ιατρού δερματολόγου μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας, καθορίζει την ανανέωση της επιδερμίδας. Η μεσοθεραπεία με πλάσμα είναι η πλέον επαναστατική μέθοδος που χρησιμοποιεί το πλάσμα από το ίδιο μας το αίμα. Η θεραπεία είναι εξαιρετικά πρωτοποριακή. Υπερτερεί της κοινής μεσοθεραπείας καθώς δίνει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο και χωρίς να χρειάζεται τόσες επαναλήψεις.

Συγκεκριμένα σβήνει τις πολύ λεπτές ρυτίδες και απαλύνει τις βαθύτερες, ενυδατώνει δραστικά, χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη, καταπολεμά τη δερματική χαλάρωση, προωθεί την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και μειώνει την υπερμελάγχρωση.

Ο καθαρισμός με κρυστάλλους κορουνδίου υπόσχεται άμεσα και ορατά αποτελέσματα, ενώ επιβραδύνει τη σταδιακή μείωση των σημαδιών γήρανσης. Πρόκειται για μία τεχνική που φέρνει στα πρόσωπα εμφανή ανανέωση με έναν τρόπο εντελώς ανώδυνο. Στην ουσία κάνει μια δερμοαπόξεση προσδίδοντας λάμψη, φωτεινότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στην Affidea Ηρακλείου στο 2810 342 500 και αποκτήστε δωρεάν τη δερματολογική εκτίμηση και τη θεραπεία σε προνομιακή τιμή. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Το έμπειρο και καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα, αποτελεσματικά και υπεύθυνα.