Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού χαρακτήρα προσφέρει ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea σε ειδική, μειωμένη τιμή, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το πακέτο προληπτικού ελέγχου «Check up – Back to school» περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία εξετάσεις, για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έπειτα από το καλοκαίρι, με δύναμη και υγεία, θα κληθούν να ανταποκριθούν στις ευκαιρίες και στις προκλήσεις της νέας περιόδου. 

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει triplex καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο, ενώ αν επιλέξετε και οφθαλμολογικό έλεγχο, το πακέτο διαμορφώνεται αντίστοιχα.

Για τον προληπτικό έλεγχο δεν απαιτείται παραπεμπτικό, ενώ χορηγείται και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας εφόσον ζητηθεί.

Η προσφορά ισχύει για κάθε ραντεβού που θα προγραμματιστεί από την Δευτέρα 24 Αυγούστου μέχρι και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Μην ξεχνάτε πως στην έναρξη της νέας διδακτικής και όχι μόνο περιόδου, ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας προκειμένου να ξεκινήσουν το σχολείο, το γυμναστήριο και τις αθλητικές τους δραστηριότητες με θετική διάθεση, δημιουργικότητα και αισιοδοξία.

Ο Όμιλος Affidea, πάντα πιστός στο όραμα και στις αξίες του, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους σε συμβολική τιμή, στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης», υποστηρίζοντας την αξία της πρόληψης και της ειλικρινούς φροντίδας για τον άνθρωπο και την υγεία του.