Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Affidea στηρίζει έμπρακτα τον θεσμό των Βραβεύσεων της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Ο σημαντικός ρόλος που επιτελείται μέσα από τους επαγγελματίες των παραδοσιακών δικτύων για την ανάπτυξη του κλάδου και η συλλογικότητα στην ασφαλιστική αγορά, αποτέλεσαν τα κυρίαρχα μηνύματα στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Ιουνίου, σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Varkiza Resort.

 

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες - στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ακαδημαϊκοί, διαμεσολαβούντες - και 58 βραβευόμενοι έδωσαν το «παρών» σε έναν θεσμό 26 ετών που αναδεικνύει τους επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλισης.

Οι βραβευθέντες στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018

Τις βραβεύσεις παρουσίασαν η Ευαγγελία Αραβανή και o Νίκος Μωράκης, αρχισυντάκτης του περιοδικού «Ασφαλιστικό Marketing». Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Morax Media S.A., κ. Μιχάλης Μωράκης, τονίζοντας ότι «η βραδιά είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της διαμεσολάβησης, τους επαγγελματίες που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ασφαλιστική αγορά και τους πολίτες. Επιτελούν σημαντικό έργο για την κοινωνία και την οικονομία και αυτό θέλουμε να αναδείξουμε μέσα από την σημερινή εκδήλωση».

Μιλώντας για τον θεσμό των βραβείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ανέφερε: «Η πορεία προς την επιτυχία και την διάκριση δεν έχει όρια. Είναι διαρκής, καθημερινή και πολλές φορές εξαντλητική. Όταν, όμως, στο τέλος αυτής της διαδρομής τα καταφέρνεις, αισθάνεσαι πληρότητα, νιώθεις γεμάτος και αυτή είναι η ουσία. Κι εμείς στην Affidea, βάζοντας τον πήχη ολοένα ψηλότερα, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να καταστούμε ο πλέον στενός και αξιόπιστος συνεργάτης της ασφαλιστικής αγοράς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες ασφαλισμένους, πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας».