Η Affidea, από τη θέση του Υποστηρικτή, στηρίζει τη δράση «Μη Φοβάσαι την Πρόληψη», που διοργανώνει η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη».

Με δεδομένο ότι πάνω από το 50% των Ελληνίδων δεν έχει ποτέ υποβληθεί σε προληπτική εξέταση μαστού, η Εταιρεία «Στόχος-Πρόληψη» πρόκειται να λειτουργήσει στην κεντρική αίθουσα του μετρό Συντάγματος Χώρο Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού για το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτωβρίου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο χώρο του μετρό, οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού και να υποβληθούν στην ανώδυνη εξέταση της ψηλάφησης, η οποία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και μπορεί να αποβεί σωτήρια.

H υγεία μας είναι αδιαμφισβήτητα το πολυτιμότερο αγαθό και για τον λόγο αυτό, η Affidea έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση του κοινού γύρω από θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Καλεί λοιπόν τις γυναίκες να πουν «όχι» στο φόβο της πρόληψης και να βρεθούν για λίγη ώρα στο μετρό του Συντάγματος, γιατί η "υγεία είναι πάνω από όλα"!