Οι αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν το 2019, βραβεύτηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

 

Για μία ακόμα χρονιά ο «ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου» βρέθηκε ανάμεσα στα κορυφαία Σωματεία στίβου της χώρας μας, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση που δημοσίευσε ο ΣΕΓΑΣ για το 2019.
Η συγκεκριμένη αξιολόγηση προκύπτει από τους βαθμούς που συγκεντρώνει κάθε σωματείο στα Εθνικά, αλλά και στα Διασυλλογικά πρωταθλήματα του έτους.
Ο Σύλλογος βρίσκεται στην 21η θέση σε σύνολο 340 βαθμολογημένων σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως είναι μέσα στα 10 ισχυρότερα σωματεία του Νομού Αττικής, αλλά και το ισχυρότερο της περιοχής του Αγίου Δημητρίου!
Ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας που γιόρτασε τα 30 του χρόνια το 2019, εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα 30 καλύτερα σωματεία της Ελλάδας, έχοντας αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια αρκετούς πρωταθλητές. Φυσικά, συνεχίζει έχοντας στη δύναμη του εκατοντάδες παιδιά που προπονούνται και γνωρίζουν τον στίβο καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου!

Εκ μέρους της Αffidea Ελλάδος, υπερήφανου χορηγού του ΟΦΚΑ Οδυσσέας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καρούτζος ανέφερε:

«Από όλους εμάς στην Affidea, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ο.Φ.Κ.Α., για τις επιτυχίες του. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές, στους ακούραστους προπονητές και στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα τοπικά Σωματεία, αισιοδοξώντας ότι ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις έπονται για τον ελληνικό αθλητισμό».

Η Affidea, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, σταθερά με αφοσίωση στηρίζει σε όλη της τη διαδρομή Συλλόγους, προάγοντας τα αθλητικά ιδεώδη και το «ευ αγωνίζεσθαι» σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ενισχύοντας παραδοσιακά τόσο τον στίβο με την στήριξη του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγ. Δημητρίου όσο και άλλα αθλήματα, συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην εξέλιξη των αθλημάτων, αναδεικνύοντας το αθλητικό πνεύμα, την άμιλλα και την αριστεία.

Η Affidea εύχεται πάντα επιτυχίες & καλοτάξιδη η πορεία των αθλητών του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου!