Η 25η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Τα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea, συμμετέχοντας ενεργά και ουσιαστικά στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, ανταποκρίθηκαν με αμεσότητα στο αίτημα των δύο ραδιοφωνικών σταθμών SFERA 102.2 & ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98.6 να προσφέρουν αφιλοκερδώς στις ακροάτριες τους έγκυρο έλεγχο με ψηφιακή μαστογραφία.

H υγεία μας είναι αδιαμφισβήτητα το πολυτιμότερο αγαθό και για τον λόγο αυτό η Affidea έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση του κοινού γύρω από θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού (25/10) και με το μήνυμα «Μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη», η Affidea ως σύμμαχος στην υγεία όλων έδωσε το σύνθημα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Δημοφιλείς ραδιοφωνικοί παραγωγοί, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ναταλία Γερμανού, η Νάνσυ Αντωνίου, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, αναφέρθηκαν στην άμεση στήριξη καθώς και στην αποτελεσματική ανταπόκριση της Affidea να δώσει την δυνατότητα σε δεκάδες γυναίκες να διενεργήσουν τον ετήσιο μαστογραφικό έλεγχο δωρεάν στα υπερσύγχρονα διαγνωστικά της εργαστήρια. Αναφερόμενη στη σημασία της πρόληψης, η Ναταλία Γερμανού ανάρτησε σχετικό βίντεο στο Facebook του SFERA 102.2, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από το ΠΡΩΙΝΟ SFERA σχολίασε «Ευχαριστούμε πολύ! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα δώσουμε ένα τέτοιο δώρο σήμερα».

Χαρακτηριστικές οι αναφορές που έγιναν και από τις παραγωγούς του ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98.6, Εύη Αγγελίνα και Σοφία Μπεκιάρη, μερικές από τις οποίες παρατίθενται αυτούσιες: «Η μέρα είναι ξεχωριστή για όλες τις γυναίκες. Με την Affidea στο πλευρό μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας. Λέμε όχι στον καρκίνο του μαστού. Με την πρόληψη μπορούμε να σώσουμε τη ζωή μας».