Η Affidea στηρίζει την Ειρηνοδρομία  2017 του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η Affidea υποστηρίζει την Ειρηνοδρομία 2017 που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, την Κυριακή 14 Μαΐου, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.
Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου στο Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου παρουσία της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστου Καπάταη, της Ολυμπιονίκη Νίκης Μπακογιάννη και άλλων πρωταθλητών και εκπροσώπων Τύπου, έδωσε το παρόν ο Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Affidea Ελλάδας, Θεόδωρος Καρούτζος, ο οποίος υπογράμμισε: «Ένας φορέας πρωτοβάθμιας υγείας όπως είναι η Affidea δεν θα μπορούσε να λείπει και να μην συμμετέχει σε μια αθλητική διοργάνωση της τοπικής κοινωνίας που σφύζει από υγεία. Γιατί μαζί με την επιχειρηματική δράση κάθε Ομίλου πρέπει να συμβαδίζει και η Κοινωνική του Ευθύνη. Προσωπικά δεσμεύομαι πως ο Δήμος Αγ. Δημητρίου θα μας βρει στο πλάι του όταν υλοποιεί τέτοιου είδους δράσεις με όραμα και έντονους συμβολισμούς όπως η Ειρηνοδρομία. Γιατί η εταιρική δράση όταν δεν συνοδεύεται από κοινωνική δράση δεν έχει καμία αξία».     
Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Affidea θα παραχωρήσει πλήρη καρδιολογικό έλεγχο με καρδιολόγο και κινητή μονάδα εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στο ιατρείο που βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο, τις εξής ημέρες και ώρες:
Δευτέρα 8/5, ώρες 9:00-11:00
Τρίτη 9/5, ώρες 15:00-17:00
Τετάρτη 10/5, ώρες 15:00-17:00
Πέμπτη 11/5, ώρες 15:00-17:00
Παρασκευή 12/5, ώρες 9:00-11:00