Η Affidea Μέγας Χορηγός στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017

Τους ανθρώπους των δικτύων 7 Ασφαλιστικών εταιρειών, τους επαγγελματίες που διακρίθηκαν για τη μεθοδολογία και την πρακτική τους αλλά και αυτούς που καινοτομούν, βράβευσαν για 25η χρονιά τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης.
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Balux Prive, 250 πρόσωπα της ασφαλιστικής αγοράς έδωσαν το παρών σε μία εκδήλωση που ένωσε τους ανθρώπους των δικτύων με απονομές βραβείων που έγιναν από εκπροσώπους εταιρειών σε συνεργάτες άλλων εταιρειών.
“Το αριστεύειν βρίσκεται στο κέντρο της φιλοσοφίας του Ομίλου μας. Θέλουμε να αριστεύουμε σε όλα τα επίπεδα από την επιστημονική μας ομάδα μέχρι τους υπερσύγχρονους χώρους, τον ιατρικό εξοπλισμό και τις υπηρεσίες υγείας” τόνισε κατά τον χαιρετισμό του ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017 με την Affidea Ευρωιατρική Μέγα Χορηγό.
Φέτος οι βραβεύσεις πρωτοτύπησαν για ακόμη μια χρονιά καθώς ξεχώρισαν τους ασφαλιστές που διακρίθηκαν από τις εταιρείες τους βάσει ποιοτικών χαρακτηριστικών όπως επίσης τις κορυφαίες γυναίκες ασφαλίστριες και διευθύντριες γραφείων. Συνολικά βραβεύτηκαν 53 συνεργάτες ασφαλιστικών εταιρειών.
Οι εταιρείες που συμμετείχαν στις βραβεύσεις ήταν οι ΑΤΕ, Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican, Ευρωπαϊκή Πίστη, Allianz, ERGO και ARAG.