Η Affidea Ευρωιατρική στη Μέση Ανατολή!

Στις 8 και 9 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Affidea Ευρωιατρική είχε την τιμή να συμμετάσχει σαν βασικός σπόνσορας στο "UAE’s 4th Health Insurance Conference" που οργανώθηκε από το Emirates Health Association.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν “Σημαντικές αλλαγές από την θεραπευτική στην προληπτική ιατρική”. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρόσφατα εφαρμοσμένες νομοθεσίες ιατρικής ασφάλισης στην περιοχή και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι ρυθμίσεις σε αυτό το θέμα με τις διάφορες συνέπειές τους.

Το συνέδριο φιλοξένησε ένα πάνελ ρυθμιστικών φορέων και βασικών συντελεστών του κλάδου της ασφάλισης υγείας, το οποίο συζήτησε το ζήτημα της ιατρικής ασφάλισης μέσω παρουσιάσεων, εποικοδομητικών εργαστηρίων και ομάδων συζήτησης.

Η παρουσία της Affidea είχε θετικό αντίκτυπο και εκτιμήθηκε, ενώ οι αντιπρόσωποί της είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες του συνεδρίου, να ανταλλάξουν απόψεις και να προωθήσουν το προβάδισμα της Affidea στην τεχνολογική και ιατρική καινοτομία.