Ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις βραβεύτηκε η Affidea Ελλάδος, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of The Greek Economy 2018”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Σε μια γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), η Affidea Ελλάδος ξεχώρισε μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας για τη συνεχή ανάπτυξη, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και τη συμβολή της στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

                                            

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή τη βράβευση που επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία της Affidea Ελλάδος. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε με γνώμονα την καινοτομία και με πρώτιστο μέλημα τη φροντίδα των εξεταζόμενων και την απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε πρωτοποριακές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας. Η συγκεκριμένη βράβευση πέρα από το υγιές μοντέλο ανάπτυξης της εταιρείας, οφείλεται κατεξοχήν σε όλους τους εργαζομένους μας οι οποίοι στηρίζουν την εταιρεία με όλες τους τις δυνάμεις. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επιχειρούμε, συνδράμοντας στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και συνέπεια».

      

Το βραβείο της επιχειρηματικής αριστείας παρέλαβε ο Οικονομικός Διευθυντής της Affidea Ελλάδος, κ. Αναστάσιος Φωτάκης, ο οποίος με αφορμή αυτή τη σπουδαία βράβευση, σημείωσε: «Η Affidea συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη, την καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής, τις υποδομές της, επεκτείνοντας σταθερά την παρουσία της, αλλά και αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες της, για να προσφέρει υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και θετική εμπειρία στους εξεταζόμενους. Η πορεία της Affidea δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας και θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, αλλά και την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας, μάς δίνει τα εχέγγυα να συνεχίσουμε δυναμικότερα και στο μέλλον, κάνοντας πράξη το μότο μας “πάνω από όλα είναι η υγεία”».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα «εργαλεία» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες στελέχη των υγιέστερων στην Ελλάδα επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, ώστε να βραβεύσουν και να αναδείξουν τις επιχειρήσεις που προοδεύουν και αποτελούν πρότυπο λειτουργίας και δυναμικότητας.

Διαβάστε το άρθρο παρέμβαση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Αffidea Ελλάδος, κ. Θ. Καρούτζου, στον οδηγό “Diamonds of The Greek Economy”

σ. 64:  https://issuu.com/timetv/docs/diamonds_2018_book