Η Affidea δεν σταματά ποτέ να δείχνει το κοινωνικό της προφίλ, με εκπρόσωπο της και τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, της οποίας είναι Μέγας Χορηγός, να επισκέπτονται την «Κιβωτό του Κόσμου», στηρίζοντας το σπουδαίο έργο του πατρός Αντωνίου και μοιράζοντας χαμόγελα στα 70 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου" επισκέφτηκαν την Τετάρτη 17 Απριλίου η Affidea Ελλάδος και ο Ιωνικός Νικαίας Affidea, τον οποίο υποστηρίζει ως Μέγας Χορηγός της, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους παίκτες Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Μάριο Μπατή, Ρόλαντ Σάφτενααρ, Γιάννη Σαχπατζίδη, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Γιώργο Χατζηκυριάκο και τους μάνατζερ Αντώνη Χατζηκυριάκο και Αλέξη Τριανταφύλλου, καθώς επίσης και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Affidea Ελλάδος, Σταυρούλα Σηφάκη μοίρασαν δώρα και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά της "Κιβωτού".

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στους μικρούς θαυμαστές τους τις εμπειρίες τους από τα γήπεδα, να τους αναλύσουν τους λόγους που πρέπει να αγαπήσουν τον αθλητισμό, καλώντας τους μάλιστα και στο κλειστό γυμναστήριο του "Πλάτωνα" ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα μπάσκετ του Ιωνικού.

Η Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου παρόχου στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, εκτός από πασχαλινά δώρα προσέφερε επίσης και ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου", δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι της "Κιβωτού".

Μιλώντας από την πλευρά της Affidea, η Σταυρούλα Σηφάκη υπογράμμισε τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, η οποία όπως τόνισε πρέπει να ξεκινάει από μικρή ηλικία. «Η προστασία και φροντίδα της υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί ύψιστο καθήκον και προτεραιότητα μας. Η αποτύπωση της χαράς στα μάτια των παιδιών από την επίσκεψη, μας κάνει όλους να προσπαθούμε να στηρίζουμε ακόμη περισσότερο τέτοιες προσπάθειες» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ https://youtu.be/xrMX_xQnoQg