Διπλή βράβευση για την Affidea Ευρωιατρική στα Healthcare Awards 2017

Η Affidea Ευρωιατρική, ελληνική θυγατρική εταιρεία τoυ μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη,  ξεχώρισε στα Healthcare Awards 2017 με δύο σημαντικές διακρίσεις.

Σε μια αίθουσα κατάμεστη απο κόσμο και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards που αναδεικνύουν και τιμούν μέσα από συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια τους παρόχους υγείας που ξεχωρίζουν καθώς και τις υπηρεσίες τους. Την φετινή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον καλεσμένοι μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου υγείας, έγκριτοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι των συλλόγων ασθενών και κυρίως προσωπικότητες με εξέχουσα κοινωνική προσφορά.

Και φέτος, τα Healthcare Business Awards επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου. Σε αυτό το πλαίσιο και ειδικότερα στην κατηγορία Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, η Affidea Ευρωιατρική έλαβε δύο υψηλές διακρίσεις – ένα Βραβείο “Ποιότητας Υπηρεσιών” για την διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών της καθώς επίσης και ένα Βραβείο “Καινοτομίας” για την Bελτιστοποίηση των Eπιπέδων της Δόσης Ακτινοβολίας κατά τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας (Dose Excellence).

Ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επισήμανε: «Η παραλαβή τιμητικών διακρίσεων είναι πάντοτε μεγάλη τιμή και τα δύο αυτά βραβεία θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για μας, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Η επιθυμία για δημιουργία και διαρκή βελτίωση είναι εμπεδωμένη στην κουλτούρα του προσωπικού μας και εγγεγραμμένη στο εταιρικό μας DNA. Μας κινητοποιεί για να παράσχουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με την χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που με τα βραβεία αυτά αναγνωρίζεται έμπρακτα η προσήλωσή μας στο έργο μας».

Η Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης, κα. Αθανασία Παπαχριστοδούλου παραλαμβάνει το βραβείο για την Καινοτομία.