Ξαναζωντανέψτε το βλέμμα σας, χωρίς τομές και πόνο. Απαλλαχτείτε άμεσα και προοδευτικά από τις ρυτίδες του προσώπου. Με νέες τεχνολογίες και την εμπειρία των καταξιωμένων δερματολόγων μας, διασφαλίζουμε για εσάς μη επεμβατική μέθοδο, γρήγορη θεραπεία και άμεσο αποτέλεσμα.

Τα σημεία του προσώπου που είναι λιγότερο ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου, είναι γύρω από τα μάτια, από το στόμα, καθώς και στο μέτωπο. Η περίσσια του δέρματος λόγω χαλάρωσης είναι πιθανόν να δημιουργήσει λειτουργικά προβλήματα ή εμφάνιση κούρασης.

Σήμερα, η Αffidea Ιατρικό Κρήτης στο Ηράκλειο σας προσφέρει τη λύση με μία μη επεμβατική μέθοδο, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αισθητική δερματολογία, το PLEXR. Η πλέον σύγχρονη αυτή μέθοδος σε σύγκριση με την κλασική βλεφαροπλαστική υπερέχει σημαντικά γιατί συμβάλλει όχι μόνο στη σταδιακή βελτίωση της χαλάρωσης, αλλά και στη δυνατότητα διόρθωσης ακόμη και των πολύ λεπτών ρυτίδων επιφέροντας ένα τέλειο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Η τεχνική PLEXR εφαρμόζεται στο ιατρείο και δεν απαιτείται ενέσιμη αναισθησία. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 με 30 λεπτά.

Η μέθοδος PLEXR εφαρμόζεται ήδη στο εξωτερικό εκτός από την περιοχή των βλεφάρων και σε άλλες περιπτώσεις, όπως στην αφαίρεση ουλών, τατουάζ, ραγάδων, καθώς και στην ενεργό ακμή. Η νέα αυτή μέθοδος μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής παροτρύνει ακόμη και τον πιο διστακτικό να τολμήσει και να την δοκιμάσει. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή του!

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο 2810 342 500 και αποκτήστε δωρεάν τη δερματολογική εκτίμηση. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!