ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο Όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική, στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς προς τον Άνθρωπο και την Κοινωνία, εγκαινιάζει μια σημαντική ενέργεια παροχής υπηρεσιών που ως στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση του εξεταζόμενου. Τις ημέρες των εορτών που τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά, η Affidea δίνει επιπλέον την δυνατότητα στους συμπολίτες της να μπορούν να κάνουν εξετάσεις, πέραν του κανονικού καθημερινού ωραρίου, και κάποιες Κυριακές τον χρόνο, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα σημαντικές παροχές «κίνητρα» για τη φροντίδα της υγείας τους.

Αρχής γενομένης λοιπόν από αυτήν την Κυριακή, στις 17 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, οι εξεταζόμενοι που θα επισκεφθούν τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea για τις ιατρικές προληπτικές εξετάσεις τους, θα έχουν την ευκαιρία να τις πραγματοποιήσουν σε ειδικές μειωμένες τιμές.

Συγκεκριμένα η παροχή προς τους εξεταζόμενους είναι η δωρεάν συμμετοχή σε όσους προσκομίσουν παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ και έκπτωση 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.

Τα κέντρα που θα συμμετέχουν στην καμπάνια και θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 17/12 είναι τα εξής:

Α) Αffidea Kηφισιάς – Μικροβιολογικό
Β) Αffidea Γλυφάδας – Μικροβιολογικό
Γ) Αffidea Θεσσαλονίκης – Μικροβιολογικό
Δ) Affidea Κρήτης – Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας & Μαστογράφος

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παράσχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πάντα με σεβασμό στον ασθενή, ασφάλεια, αξιόπιστο ιατρικό αποτέλεσμα και άριστη εξυπηρέτηση.