Έξαρση κρουσμάτων ιλαράς – Προσφορά στην εξέταση αντισωμάτων IgG & IgM

Αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα, ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η ασθένεια βρίσκεται σε φάση επιδημικής έξαρσης. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στη μεγάλη πλειονότητα πρόκειται για άτομα ελληνικής υπηκοότητας - κυρίως μικρά παιδιά από κοινότητες Ρομά και άτομα από το γενικό πληθυσμό, κυρίως στην ηλικιακή ομάδα 25-44 ετών - που δεν έχουν ανοσία στην ιλαρά, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες υγείας που ήταν ανεμβολίαστοι ή ατελώς εμβολιασμένοι.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αναμένεται η εργαστηριακή επιβεβαίωση και άλλων κρουσμάτων το ερχόμενο διάστημα, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί η αύξηση των κρουσμάτων και η επέκτασή τους και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές.

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και συνέπεια στο έργο που επιτελεί, η Affidea Ευρωιατρική συμβαδίζει με την εποχή και προσφέρει σε όλους, μικρούς και μεγάλους, την εξέταση των αντισωμάτων ιλαράς IgG και ΙgM σε προνομιακή τιμή.

Επωφεληθείτε της προσφοράς και μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη. Βάλτε την πρόληψη στη ζωή σας γιατί η γνώση είναι ασπίδα προστασίας και η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.