Ενημερώσεις για τον κορωνοϊό

 

 

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των ενημερώσεων σχετικά με τη λειτουργία της Affidea, τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τις υπηρεσίες και τον τρόπο παροχής τους και ενημερωτικό υλικό του ΕΟΔΥ & του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

 

Μέτρα και οδηγίες λειτουργίας διαγνωστικών κέντρων Affidea. Ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις πρωτοβουλίες του ομίλου καθώς και τι ισχύει για την διενέργεια εξετάσεων. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, ενημερώνουμε ότι στα διαγνωστικά μας κέντρα δεν πραγματοποιείται το τεστ για το Νέο Κορωνοϊό 2019-nCoV, δεδομένου ότι απαιτούνται ειδικές συνθήκες λήψης και αποστολής του δείγματος.

 

Ωράριο λειτουργίας μονάδων. Η Affidea έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία των Διαγνωστικών Κέντρων μεταβάλλοντας προσωρινά τα ωράρια λειτουργίας των κέντρων. Ενημερωθείτε από το παραπάνω link ή μέσα από τη σελίδα του κάθε κέντρου στην ενότητα εργαστήρια.

 

Τμήμα εξωτερικών υπηρεσιών. Η Affidea μέσω των υπηρεσιών κατ' οίκον (Αιμοληψία & Νοσηλεία), προσφέρει τη δυνατότητα διενέργειας ιατρικών εξετάσεων στο χώρο σας. Η επικοινωνία γίνεται μέσω τηλεφώνου ή e-mail (homecare@affidea.com) και ενδείκνυται για ασθενείς με κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας που δεν τους επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι.

Επιπλέον, μέσω του τμήματος και κατόπιν ραντεβού, πραγματοποιείται τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων IgG & IgM. Μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 216 900 53 13, Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 07:00 έως τις 21:00.

 

Για την μεγαλύτερη ασφάλειά σας και προστασία, ακολουθήστε τις οδηγίες των ειδικών όπως δίνονται μέσα από τα παρακάτω βίντεο του ΕΟΔΥ

 

https://www.youtube.com/watch?v=j1x1leEKZf8 (Τι πρέπει να κάνουμε για να καθυστερήσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού)

https://www.youtube.com/watch?v=gSRH7voX9cQ (Οι δύο επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί)

https://www.youtube.com/watch?v=kRVVWsU4Uek (Νέα τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών για τον κορωνοϊό)

https://www.youtube.com/watch?v=6PPXH0WzGXU (Μένουμε ασφαλείς μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων)

 

Χρήσιμα άρθρα:

Άγχος και διαταραχές ύπνου κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Πως θα προστατευτούμε από τον covid-19

 

 

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs