Δημοσιεύματα

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Θ. ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ ΣΤΟ NEXTDEAL

19/11/2018
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Θ. ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ ΣΤΟ NEXTDEAL

Διαβεβαιώσεις ότι η Affidea θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της υγείας παρέχει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο NextDeal και τον Λάμπρο Καραγεώργο, ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Affidea Ελλάδος. «Εγγυώμαι υπεύθυνα ότι η Affidea θα συνεχίσει να επενδύει σταθερά και δυναμικά στην ανάπτυξη, διατηρώντας την ηγετική της θέση και ανεβάζοντας τον πήχη των υπηρεσιών της ιδιωτικής υγείας ακόμα πιο ψηλά», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Affidea Ελλάδος. Γνωστοποιεί ότι υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και της Ελλάδος καθώς και του εξωτερικού, με στόχευση την επέκταση της συνεργασίας με κορυφαίες ελληνικές και ξένες εταιρείες από τον χώρο της ασφάλισης. Ερωτηθείς σχετικά τονίζει ότι «θα κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατόν για να παραμείνουμε στην πρωτοπορία των εξελίξεων, είτε αυτό σημαίνει νέες εξαγορές και επενδύσεις, είτε νέες θέσεις εργασίας, προκειμένου να προσφέρουμε υψηλής ποιοτικής στάθμης υπηρεσίες υγείας για όλους».

Αφιέρωμα στην εφημερίδα NEW TIMES

01/11/2018
Αφιέρωμα στην εφημερίδα NEW TIMES

Affidea : Πρωτοπορία και Καινοτομία με επίκεντρο τον Άνθρωπο

Συνέντευξη Θ. Καρούτζου στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

31/10/2018
Συνέντευξη Θ. Καρούτζου στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος, καταθέτει την ματιά του για τον κρίσιμο χώρο της υγείας που συνεχώς μεταβάλλεται, ενώ εστιάζει στις δυναμικές εκείνες που αλλάζουν τον χάρτη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Ως κεντρικό ζητούμενο υπογραμμίζει την προαγωγή της υγείας και την ενδυνάμωση της πρόληψης σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής των ανθρώπων.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
PANTEBOY
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs