Υπηρεσίες Κύρους

Τα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea ήδη προσμετρούν σημαντικές διεθνείς αναγνωρίσεις για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν στον εξεταζόμενο.

Σε αυτό το αποτέλεσμα, συνεισφέρει καίρια η επιλογή της Affidea να διαθέτει συνεχόμενες βάρδιες ιατρικού προσωπικού. Κατ' αυτόν τον τρόπο, παρέχεται στον εξεταζόμενο άμεσα και ταυτόχρονα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, μία ιατρική διάγνωση από τον ιατρό βάρδιας, πριν ακόμα συμβουλευτεί τον θεράποντα ιατρό του. Το γεγονός αυτό, προσδίδει το χαρακτήρα της "δεύτερης γνώμης" στη διάγνωση για τις εξετάσεις που μόλις πραγματοποιήθηκαν, χωρίς την πρόσθετη επιβάρυνση μιας ιατρικής επίσκεψης.

Στην Affidea αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να εμπιστεύονται και να βασίζονται σε επαγγελματίες υγείας που ξέρουν τι κάνουν και νοιάζονται για αυτό που κάνουν. Γι' αυτόν τον λόγο φροντίζουμε να αναζητούμε τους καλύτερους επαγγελματίες της Ιατρικής. Μέσα στο αναπτυσσόμενο δίκτυό μας, οι ασθενείς λαμβάνουν με ασφάλεια, υψηλής ποιότητας εξατομικευμένη φροντίδα από τους κορυφαίους Ιατρούς της Ευρώπης που χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία αιχμής. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία!

PANTEBOY
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs