Ο ιατρός αγγειολόγος – ακτινολόγος Δρ Νίκος Λιάσης, MD, PhD., Επιστημονικός Διευθυντής Affidea Ψυχικού, Μέλος του Γνωμοδοτικού Επιστημονικού Συμβουλίου του Ομίλου Affidea, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας και Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου απέσπασε τη διάκριση αριστείας "SALUS INDEX AWARDS 2019", για το επιστημονικό του έργο. Ο κ. Λιάσης διακρίθηκε ανάμεσα σε κορυφαίες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου που αποτελούν παράδειγμα καινοτόμου δραστηριότητας και συγγραφικού έργου.

Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας "SALUS INDEX 2019" διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Βραβεύτηκαν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας και σημαίνουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν με τις επιστημονικές τους επιδόσεις.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο κ. Λιάσης από τον επικεφαλής του εκδοτικού οργανισμού New Times Publishing Σπύρο Κτενά, σε μία ιδιαίτερα συγκινητική τελετή.

Ο Δρ Νίκος Λιάσης έχει δημοσιεύσεις σε πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά και συμμετείχε στην έκδοση και συγγραφή ιατρικών συγγραμμάτων. Έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά παγκόσμια και ελληνικά συνέδρια και διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΕΚΠΑ. Συμμετέχει σε εξορμήσεις σε νησιά της άγονης γραμμής με την εθελοντική ομάδα +πλευση (Σύμπλευση).