Ψυχικό

                 

Η Affidea Ψυχικού λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2011, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς τον εξεταζόμενο. Παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου, με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Το Κέντρο διαθέτει ιατρικά μηχανήματα των υψηλότερων προδιαγραφών, που διασφαλίζουν τα εγκυρότερα αποτελέσματα διάγνωσης. Παράλληλα, μέσω ενός καινοτόμου συστήματος διαχείρισης των εξετάσεων, διαμορφώνεται ένα άριστα οργανωμένο αρχείο ιατρικού ιστορικού για κάθε εξεταζόμενο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα συγκριτικής μελέτης των εξετάσεων κατά τη διάρκεια ενός επανελέγχου.

Στο κέντρο πραγματοποιούνται εξετάσεις υπερήχων καρδιάς και σώματος καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις διάγνωσης αγγειακών παθήσεων (Triplex αγγείων) υπό την επίβλεψη του επιστημονικού διευθυντή Δρ. Νικόλαου Λιάση. Επιπλέον λειτουργεί υπερσύγχρονο καρδιολογικό τμήμα όπου πραγματοποιούνται εξειδικευμένες εξετάσεις (Stress Echo) από έμπειρους ιατρούς. Επίσης εκτελούνται εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας και μέτρησης οστικής πυκνότητας.

Η δημιουργία ενός Πρότυπου Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου, με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό έχει σαν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και την κάλυψη όλου του φάσματος των εξετάσεων αίματος και άλλων βιολογικών υγρών.

Η Affidea Ψυχικού είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Tο κέντρο διασφαλίζει και αποδεικνύει την Ποιότητα λειτουργίας του και παροχής Υπηρεσιών Υγείας εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 για κλινικές δοκιμές με αριθμό Πιστοποιητικού 946 (ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ) από τον κρατικό Φορέα Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ) από τον διεθνή Φορέα Πιστοποίησης DNV, που είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης UKAS.

Υπηρεσίες

  • ΕΓΧΡΩΜΗ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΓΕΙΩΝ (TRIPLEX)

  • ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ

  • ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

  • ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

  • ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΗΚΓ, Holter Ρυθμού & Πίεσης, Stress Echo, Triplex Καρδιάς)
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  • ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ

  

 

Το κέντρο βρίσκεται στη οδό Αδριανείου 28 & Α.Βεάκη 1

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα 06.30 - 21.00
Τρίτη 06.30 - 21.00
Τετάρτη 06.30 - 21.00
Πέμπτη 06.30 - 21.00
Παρασκευή 06.30 - 21.00
Σάββατο 07.30 - 15.00
Επικοινωνία
Τηλεφωνικό κέντρο:
T: +30 210 67 70 200
F: +30 210 67 52 540
E: psychico@affidea.com

'Ωρες Λειτουργίας
06.30 - 21.00 Καθημερινά
07.30 - 15.00 Σάββατο

Διεύθυνση:
Αδριανείου 28 & Α.Βεάκη
Νέο Ψυχικό ΤΚ 11525